specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

Nog één dag en dan kunnen we van start! Het team van Masterwatt staat te popelen om 4 dagen lang onze producten, onze visie en onze oplossingen aan u te tonen. De VSK beurs staat voor technische oplossingen en die zullen in 2020 in een ongekend breed scala te zien zijn.

De energietransitie is het toverwoord en fabrikanten etaleren hun producten ten dienste van de installateur. Uiteraard wordt de gasketel nog veelvuldig toegepast maar we ontkomen er niet aan ons te verdiepen in de nieuwe technieken. We worden min of meer met zijn allen verplicht om kennis op te doen en oplossingen aan te dragen. Het is niet makkelijk, het is soms zelfs moeilijk. Moeilijk is het in de bestaande bouw, zoek daarom je partners die jou kunnen helpen met deze vraagstukken. Een groot voordeel is dat het landschap van Nederlandse huizen qua bouwjaar en type repeterend is toegepast. Dit betekent dat de ervaring snel is opgebouwd.

De installateur heeft slechts 1 doel en dat is onze klanten van behaaglijke warmte en warm tapwater voorzien. Concreet is dat de reden waarom de klant ons benaderd. Men wil díe warmte op díe plek en op dát specifieke moment precies zoals het voor hen wenselijk is. De consument vraagt niet om een homogene luchtkolom van 20 graden in hun hele huis, ongeacht of er wel of niet iemand thuis is. Ons vak is altijd zo geweest, warmte brengen zoals de klant het wenst.

Weet u zeker dat de met uw vakmanschap aangelegde vloerverwarming die warmte geeft die uw klant verwachtte te krijgen? Heeft u weleens nagedacht over de regelbaarheid wanneer de klant plotseling behoefte heeft aan meer warmte? Een goede installateur kijkt niet uitsluitend naar een netjes geïnstalleerde installatie maar ook naar het door hem gerealiseerde eindproduct. Flexibele warmte, regelbaar en altijd in de juiste verhouding m.b.t. straling en convectiewarmte.

Masterwatt staat dagelijks stil bij deze essentiële vragen omtrent het prachtige vak dat verwarmen heet! Wij zijn specialist in verwarmen en specifiek in elektrisch verwarmen. Onze 1e taak is de klant van de gewenste warmte voorzien. Wist u dat slechts 1 op de 2 mensen echt tevreden is over het thermische klimaat in gebouwen en woningen? Er is dus nog een hoop werk aan de winkel. Niet alleen “midden in de toekomst” maar ook midden in de verbouwing! De “juiste warmte” komt niet alleen uit aardgas en ook niet alleen uit warmtepompen maar ook uit elektrische verwarming!
Sóms alleen elektrisch maar heel vaak in combinatie, waarbij elektrische lokale verwarming de juiste aanvulling is om regelbaar de duurzame installatie van snelle gewenste warmte te voorzien.

Deze elektrische verwarmingsoplossingen laten wij u graag zien, van accumulatieradiator tot infrarood panelen en van elektrische cv-ketel tot tapwater doorstromers. Wij laten u zien welke oplossingen voor het juiste thermische comfort kunnen zorgen, wij discussiëren graag met u over verbruik en duurzaamheid. Masterwatt richt zich op de Nederlandse installateur, wij vinden dat wij kenners van warmte, Nederlanders moeten voorzien van de voor hen gewenste warmte. Maar bent u geen installateur maar bouwer, adviseur, woningcorporatie, ontwikkelaar, architect of gewoon geïnteresseerde bewoner dan staan we deze VSK natuurlijk ook voor u enthousiast klaar om onze mogelijkheden te tonen!