specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

Masterwatt is dé specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment in elektrische verwarming en toestellen voor bereiden van huishoudelijk warm water. We leveren hoge kwaliteit elektrische radiatoren en convectoren, infrarood panelen en elektrische cv-ketels. Daarnaast hebben we vele soorten en maten elektrische boilers en tapwaterdoorstromers. Al deze toestellen hadden tot nu toe veelal een COP van 1. De logische volgende stap laat zich dan ook raden. Elektrisch verwarmen met Masterwatt kan straks ook met een hogere COP, want wij introduceren dit najaar de Masterwatt Full-Electric Hybride  warmtepomp DYNAMIS. Hybride, maar dan uiteraard volledig elektrisch.

Onze hybride is natuurlijk volledig elektrisch

Hybride warmtepompen kennen we natuurlijk al. De markt stuurt hierbij vrijwel altijd aan op de combinatie warmtepomp met gasgestookte cv-ketel. Logisch zo redeneert iedereen, want die gasgestookte cv-ketel hing er toch al. Maar de vraag is, is dat wel zo logisch? We moeten tenslotte van het aardgas af. Bovendien is dat kleine beetje te gebruiken aardgas schreeuwend duur. De Masterwatt Full-Electric hybride  warmtepomp DYNAMIS is volledig elektrisch. Naast de buiten-unit (monoblock) is in de binnen-unit een Masterwatt elektrische cv-ketel geïntegreerd. Hiermee kan de maximale 2,7 KW van de warmtepomp aangevuld worden met maximaal 8 KW vanuit de elektrische cv-ketel en realiseren ze tezamen 10,8 KW. Aangezien beide toestellen modulerend zijn, zal er in de praktijk met veel minder vermogen worden gedraaid. De cv-ketel is bovendien instelbaar op verschillende maximale vermogens (2,4,6,8 KW).

Direct een Full-Electric Hybride woning

Met de Masterwatt Full Electric Hybride warmtepomp DYNAMIS is de woning direct volledig elektrisch verwarmd. Als er ook elektrisch gekookt gaat worden, kan worden overgegaan tot het laten verwijderen van de gasmeter. Hiermee bespaart u direct een hoop onnodige maandelijkse kosten. Want het vastrecht, de toeslagen duurzaam en de hoge belastingen maken een laag aardgasverbruik peperduur. Als het eigen dak dan ook nog wordt benut voor de opwekking van elektriciteit via zonnepanelen, is de route naar energieneutraliteit behoorlijk in zicht. Masterwatt zet dus direct de volgende stap in hybride warmtepompen.

Het Masterwatt buffervat voor optimale functionering van de installatie.

De Masterwatt Full-Electric Hybride warmtepomp is zeer compleet

Natuurlijk is er aan alles gedacht. Want naast de slimme binnen unit met elektrische cv-ketel, kan de installatie uitgebreid worden met een bijpassende indirect gestookte Masterwatt RVS boiler. Om ieder type installatie optimaal te laten functioneren kan de set worden aangevuld met bijpassend Masterwatt buffervat. Het geheel kan optimaal worden gemaakt door het toevoegen van de interactieve App, waarmee je als gebruiker volledige controle heb over de installatie en optimaal wordt geïnformeerd over de werking van de installatie. Naast optimaal verwarmen van de woning kan de warmtepomp in de zomer natuurlijk ook worden benut voor aangename koeling van de woning.

Natuurlijk onze hoge kwaliteit

Zoals u van ons gewend bent, leveren wij producten met de hoogste kwaliteit. Daar doen we met onze Masterwatt Full-Electric Hybride warmtepomp DYNAMIS natuurlijk geen enkele concessie aan. De warmtepomp is uiteraard voorzien van alle keurmerken en is zeer energie-efficiënt. Bij een luchttemperatuur van 7 °C en een watertemperatuur van 35 °C heeft het toestel een COP van 4,5! Het energielabel is A++, bij toepassing van een laag temperatuursysteem.

Met de huidige hoge gasprijzen is het onder de 1000 m3 aardgas per jaar economisch interessanter de gasmeter te laten verwijderen. In vrijwel iedere hybride variant wordt er altijd minder dan 1000 m3 aardgas verbruikt en betaalt men onnodig veel aan aardgaskosten. De zuinigste oplossing is in financieel opzicht dan ook direct onze Full-Electric Hybride warmtepomp DYNAMIS.

Advies en ondersteuning

Achter de schermen wordt hard gewerkt om u ook te voorzien van de beste adviezen en ondersteuning. Installaties met warmtepomptechniek vragen richting iedere betrokken partij extra hulp en knowhow. Wij willen net als bij alle andere elektrische verwarmingstoepassingen, u van het beste advies voorzien. Met de Masterwatt Full- Electric Hybride warmtepomp DYNAMIS het gehele cv-systeem voorzien is uiteraard mogelijk. Soms kan het net wat slimmer of beter zijn een knip te geven in de installatie. Centrale verwarming in combinatie met lokale elektrische verwarming in de verblijfsruimten slaapkamer, badkamer of studeerkamer. Om dit alles doordacht te kunnen adviseren worden onze specialisten opgeleid voor deze nieuwe stappen. Binnenkort gaan we dieper op deze nieuwe Masterwatt producten in en vermelden we wanneer ze leverbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons dan 12, 13 of 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch tijdens de Energiebeurs 2021.

workspace contact offerte NTA8800