Diensten

Als specialist in elektrisch verwarmen zet Masterwatt B.V. zich in om iedere opdrachtgever te ondersteunen met de juiste adviezen en diensten. Wij zijn een betrouwbare, deskundige en betrokken partner in iedere fase van een bouwproces. We zijn niet alleen specialist op het gebied van elektrisch verwarmen, maar bieden ook diensten als adviezen, het uitvoeren van diverse soorten berekeningen en het leveren van (digitaal) tekenwerk. Onze activiteiten bestaan op hoofdlijnen uit:

Leveren van systemen voor elektrisch verwarmen

Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van verschillende Duitse A-merken op het gebied van elektrisch verwarmen. We leveren hoogwaardige producten uit een breed assortiment. Onze producten hebben uitstekende producteigenschappen en zijn onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast geven we uitstekende garanties op onze producten.

Advies

diensten masterwatt elektrisch verwarmenVoor elk gebouw is het belangrijk een maatwerk-advies op het gebied van installaties en klimaat op te stellen. Op basis van uw wensen stellen we een advies voor uw specifieke vraag of situatie op, zodat de meest comfortabele en energie-efficiënte oplossing voor uw vraagstuk gekozen wordt. Elk gebouw is anders, dus elk gebouw verdient een aparte en individuele benadering.

Berekeningen

We beschikken over geavanceerde software, waarmee we diverse soorten berekeningen voor uw projecten kunnen uitvoeren. Het gaat dan om diverse berekeningen, zoals
– EPG-berekeningen conform NEN 7120;
– Transmissieberekeningen;
– Berekeningen energieverbruik;
– Berekeningen besparen met elektrisch verwarmen ten opzichte van traditionele systemen.

Overige diensten

Het verzorgen van technisch (installatie)-tekenwerk voor al uw projecten is ook een onderdeel van onze dienstverlening. De tekeningen kunnen zowel op papier als in pdf- of dwg-formaat AutoCAD aangeleverd worden.

Naast de kennis die we zelf in huis hebben kunnen we putten uit een groot netwerk van adviseurs die ons dienstenpakket verbreden en aanvullen. Als u een vraag heeft over de mogelijkheden van elektrisch verwarmen voor uw specifieke situatie, neem dan contact met ons op en informeer naar onze diensten.