Advies

Maatwerk advies

serviceMasterwatt B.V. is de specialist in elektrisch verwarmen. Daarom leveren wij niet alleen hoogwaardige elektrische verwarmingsproducten, maar bieden u ook gedegen advies op maat aan. Voor iedere situatie is een maatwerk advies nodig om zo tot de beste toepassing te komen. Het contact met de klant staat bij Masterwatt B.V voorop en luisteren naar uw wensen om u zo de beste oplossing te bieden.

De huidige regelgeving op energiezuinigheid wordt steeds strenger en er moet aan steeds meer eisen voldaan worden. Hierdoor worden er meer maatregelen genomen om energiezuinig te bouwen. Gebouwen zijn bijvoorbeeld steeds beter geïsoleerd, dus de warmtevraag van een gebouw is steeds minder. Dit betekent echter niet dat er bij minder warmtevraag automatisch meer comfort ontstaat. Wij hebben verschillende klimaatconcepten uitgewerkt voor verschillende typen woningen en utiliteitsgebouwen. Samen met u kijken we welke oplossing voor uw situatie het beste en economisch de meest interessante is.

Berekeningen

Masterwatt B.V. heeft de kennis en software in huis om diverse berekeningen voor u uit te voeren. Elektrisch verwarmen is vaak energiezuiniger en voordeliger dan traditioneel verwarmen. Met deze berekeningen kunnen wij onze adviezen onderbouwen en geven u inzicht in de voordelen van het toepassen van elektrische verwarming in gebouwen. Ook kunt u zien welke kosten u bespaart door het toepassen van elektrische verwarming voor uw woning of kantoor.

Wij kunnen onder andere de volgende berekeningen en calculaties voor u verzorgen:

  • EPG-berekeningen conform NEN 7120;
  • Transmissieberekeningen;
  • Berekeningen energieverbruik;
  • Berekeningen besparen met elektrisch verwarmen ten opzichte van traditionele systemen.

Tekeningen

Masterwatt B.V. verzorgt naast het advies en berekeningen ook het tekenwerk voor uw project uit. Onze adviezen kunnen onderbouwd worden met technische installatie-tekeningen. Wij werken met  AutoCAD-software en kunnen de bestanden in ieder uitwisselbaar formaat aanleveren (dwg, dxf, eps), ook kunnen wij desgewenst de tekeningen op (grootformaat) papier aanleveren.

Neem contact met ons op voor uw advies op maat!