specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

De mensen

Hieronder vindt u een overzicht van onze mensen, de specialisten van Masterwatt.

Bart Alblas

Bart Alblas

Directeur Masterwatt B.V.

Mijn drijfveer is om iedere dag onze klanten tevreden te stellen met de beste producten, met eerlijke adviezen en een uitmuntende service. Het geeft mij energie om met het ‘Masterwatt Team’ korte en lange termijn strategieën te ontwikkelen. Deze strategieën werken wij uit met creatief denken, innovatieve producten en diensten.

ing. Elmer Gouw

ing. Elmer Gouw

Directeur Masterwatt B.V.

Een duurzaam gebouw is slim ontworpen en  toekomstbestendig. Wij bieden maatwerk advies met daarin elektrische oplossingen voor de transitie naar het gasloos verwarmen van uw woning of bedrijfspand. Met onze uitgebreide kennis zijn we een gedegen en betrouwbare partner voor iedere opdrachtgever.

ing. Guus Gorlitz

ing. Guus Gorlitz

Manager Research & Development

Wij willen voorop lopen op innovatie en verdere verduurzaming van gebouwen. Dit doen wij met hoogwaardige producten en oplossingen. Het geeft mij voldoening wanneer wij met onze unieke en specifieke kennis onderbouwde oplossingen kunnen bieden die bijdragen aan een duurzame en bovenal comfortabele installatie. En het geeft mij voldoening om intern en extern kennis uit te wisselen wat resulteert in praktische oplossingen.

Peter van der Plaat

Peter van der Plaat

Manager Logistiek & Artikeldata

Mijn focus is om samen met de klant op te trekken. Uiteraard tijdens aanvang van een project maar ook zeker wanneer een project in uitvoering is of al is gerealiseerd.

Door mijn jarenlange praktijkervaring kan ik onze klant technisch goed ondersteunen. Het is toch fantastisch wanneer een klant blij is door onze hulp!

 

André Kok

André Kok

Rayonmanager Noordoost-Nederland

Sinds 2004 ben ik commercieel, technisch en adviserend actief in de installatietechniek en ben ik werkzaam geweest bij enkele gerenommeerde fabrikanten die zich richten op de  duurzame installatie-oplossingen, hierdoor heb ik ruime kennis van allerhande systemen met betrekking tot duurzame energie.

De markt verandert en het zelf opwekken van elektra neemt steeds meer vormen aan, hiermee komt ook de vraag naar zowel lokaal als centraal elektrisch verwarmen steeds vaker naar voren, ook de tapwatervoorzieningen worden steeds vaker door een elektrische boiler/doorstromer ingevuld

Masterwatt kan met zijn producten in alle opzichten aan deze vraag voldoen.

Het vertrouwen in een organisatie en de producten zijn voor mij essentieel, ik ben dan ook trots om deel uit te maken van dit team met gemotiveerde mensen.

 

Norbert van der Duijn

Norbert van der Duijn

Accountmanager

Het mooiste voor mij is om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wanneer je een klant goed kent dan weet je ook wat zijn of haar behoefte is en kan je op maat gemaakte oplossingen bieden.
Ik geniet van het moment wanneer een klant een tweede bestelling plaatst, dat zie ik als een compliment. Met mijn jarenlange ervaring in de installatietechniek weet ik onze klanten technisch bij te staan.

Ruud Smit

Ruud Smit

Rayonmanager Noordwest-Nederland

Met mijn lange werkervaring heb ik de kennis opgedaan om echt het verschil te maken bij onze klant. Met ambitie heb ik de verantwoordelijkheid over het rayon Noord West.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat iedere dag weer persoonlijk contact heb met mensen. De klik is er snel omdat we allemaal dezelfde interesse hebben en dat is installatietechniek.

Ik mag graag de klant informeren over nieuwe producten en marktontwikkelingen

Michael Weeda

Michael Weeda

Sales & Marketing Support

Wanneer wij een nieuwe aanvraag van een klant ontvangen begint voor mij de uitdaging om de klant volledig te ontzorgen en om hen snel van een antwoord te voorzien. Een belangrijk aspect voor mij is dat we goed luisteren naar de klant om in één keer hen van de juiste informatie te voorzien. Creativiteit in een commerciële functie is een must, naast de salesactiviteiten ben ik als vormgever actief op afdeling marketing.

 

Robert Hoek

Robert Hoek

Commercieel Technisch Adviseur

Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de wens van de klant ga ik elke dag met energie aan het werk. Met mijn jarenlange ervaring in de techniek weet ik onze klanten duidelijk en overzichtelijk te adviseren.

De dynamiek van ons bedrijf vraagt om een hands-on mentaliteit wat goed aansluit bij mijn karakter. Uw vraag is voor mij een positieve uitdaging!

Ad Kok

Ad Kok

Rayonmanager Midden-Nederland

Nederland moet verduurzamen. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Masterwatt is daarbij voor mij de juiste keuze met onze all electric producten en oplossingen.

Met de ervaring en kennis binnen Masterwatt en mijn ervaring in de installatiewereld is dit een juiste combinatie. Klanttevredenheid, samenwerking en vertrouwen heb ik hoog in het vaandel staan. U mag dat van mij verwachten.

Met veel plezier help ik u graag op weg op zoek naar de juiste all electric oplossing voor uw situatie.

Remco Mathon

Remco Mathon

Rayonmanager Zuidoost-Nederland

Het Legoblokje heeft voor mij de fundering voor mijn interesse in de bouw gelegd. In de loop der tijd is hier mijn interesse in de installatiebranche en mijn passie voor commercie bijgekomen. Ik vind het prachtig dat deze werelden bij Masterwatt samenkomen. Als Rayonmanager Zuidoost Nederland ben ik actief met de marktbewerking van het rayon met onze all-electric oplossingen. Ik adviseer met veel plezier over onze duurzame diensten en producten, of het nu gaat over het verzorgen van een energiesimulatie, het begeleiden van het logistieke traject van onze producten of om te sparren over de rol van Masterwatt bij een van uw projecten. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, de  installatietechnische- en bouwkundige kennis die wij in huis hebben, zijn wij dé partij voor het leveren van duurzame all-electric oplossingen. Kunt u ons advies gebruiken, neem dan contact met mij op! 

 

 

Adrian Visser

Adrian Visser

Service Engineer

Na 20 jaar bij een elektrotechnische installateur te hebben gewerkt vind ik het nu mooi om telefonisch en ter plaatse de adviseur te zijn. Het geeft mij veel voldoening als ik de W-installateur mag ondersteunen bij zijn technische inhoudelijke vragen en bij te staan in elektrotechniek. Advies is tenslotte ons belangrijkste product!

Inger Wijtman

Inger Wijtman

Office manager

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de Installatiebranche als administratief medewerker. De naam Masterwatt kwam regelmatig voorbij en werd uiteindelijk het spoor in mijn zoektocht naar divers en uitdagend werk.

Bij Masterwatt, een bedrijf volop in beweging, is er altijd wat te doen. Ik heb een diversiteit aan werkzaamheden gevonden en ik ben blij om onderdeel te zijn van dit energieke bedrijf. Het geeft voldoening om elke dag bij een team te horen dat er alles aan doet om de klanten te voorzien van goede service en advies. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Rob Klomp

Rob Klomp

Rayonmanager Midden-Nederland

De verduurzaming van Nederland moet mijn nalatenschap worden. Niet alleen aan mijn kinderen en kleinkinderen, maar aan alle kinderen en kleinkinderen van Nederland. Bij Masterwatt werken we hieraan met een innovatief en professioneel team van kundige en enthousiaste medewerkers. Met mijn ervaring in de bouw- en installatie branche ben ik een gesprekspartner en adviseur voor elektrische verwarming-vraagstukken voor de meest uiteenlopende projecten.

workspace contact offerte NTA8800