specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

De mensen

Hieronder vindt u een overzicht van de mensen de specialisten van Masterwatt.

Bart Alblas

Bart Alblas

Directeur Masterwatt B.V.

Mijn drijfveer is om iedere dag onze klanten tevreden te stellen met de beste producten, met eerlijke adviezen en een uitmuntende service. Het geeft mij energie om met het ‘Masterwatt Team’ korte en lange termijn strategieën te ontwikkelen. Deze strategieën werken wij uit met creatief denken, innovatieve producten en diensten.

ing. Elmer Gouw

ing. Elmer Gouw

Directeur Masterwatt B.V.

Een duurzaam gebouw is slim ontworpen en  toekomstbestendig. Wij bieden maatwerk advies met daarin elektrische oplossingen voor de transitie naar het gasloos verwarmen van uw woning of bedrijfspand. Met onze uitgebreide kennis zijn we een gedegen en betrouwbare partner voor iedere opdrachtgever.

ing. Guus Gorlitz

ing. Guus Gorlitz

Manager Techniek

Wij willen voorop lopen op innovatie en verdere verduurzaming van gebouwen. Dit doen wij met hoogwaardige producten en oplossingen. Het geeft mij voldoening wanneer wij met onze unieke en specifieke kennis onderbouwde oplossingen kunnen bieden die bijdragen aan een duurzame en bovenal comfortabele installatie. En het geeft mij voldoening om intern en extern kennis uit te wisselen wat resulteert in praktische oplossingen.

Peter van der Plaat

Peter van der Plaat

Sales & Service Engineer

Mijn focus is om samen met de klant op te trekken. Uiteraard tijdens aanvang van een project maar ook zeker wanneer een project in uitvoering is of al is gerealiseerd.

Door mijn jarenlange praktijkervaring kan ik onze klant technisch goed ondersteunen. Het is toch fantastisch wanneer een klant blij is door onze hulp!

 

André Kok

André Kok

Rayon Manager Noord-Oost Nederland

Sinds 2004 ben ik actief in de installatietechniek , voornamelijk op commercieel gebied. Sindsdien ben ik werkzaam geweest voor diverse gerenommeerde fabrikanten, die zich richten op de  duurzame installatie-oplossingen. Ik heb hierdoor ruimte kennis van allerhande systemen  met gebruik van duurzame energie.

Het vertrouwen in een organisatie en de producten zijn voor mij essentieel. Masterwatt heeft producten voor all-electric oplossingen, waar vandaag de dag veelvuldig toegepast worden. Ook de vraag naar elektrisch verwarmen neemt behoorlijk toe. 

Norbert van der Duijn

Norbert van der Duijn

Accountmanager

Het mooiste voor mij is om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wanneer je een klant goed kent dan weet je ook wat zijn of haar behoefte is en kan je op maat gemaakte oplossingen bieden.
Ik geniet van het moment wanneer een klant een tweede bestelling plaatst, dat zie ik als een compliment. Met mijn jarenlange ervaring in de installatietechniek weet ik onze klanten technisch bij te staan.

Ruud Smit

Ruud Smit

Rayon manager Noord West

Met mijn lange werkervaring heb ik de kennis opgedaan om echt het verschil te maken bij onze klant. Met ambitie heb ik de verantwoordelijkheid over het rayon Noord West.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat iedere dag weer persoonlijk contact heb met mensen. De klik is er snel omdat we allemaal dezelfde interesse hebben en dat is installatietechniek.

Ik mag graag de klant informeren over nieuwe producten en marktontwikkelingen

Michael Weeda

Michael Weeda

Sales en Marketing support

Wanneer wij een nieuwe aanvraag van een klant ontvangen begint voor mij de uitdaging om de klant volledig te ontzorgen en om hen snel van een antwoord te voorzien. Een belangrijk aspect voor mij is dat we goed luisteren naar de klant om in één keer hen van de juiste informatie te voorzien. Creativiteit in een commerciële functie is een must, naast de salesactiviteiten ben ik als vormgever actief op afdeling marketing.

 

Robert Hoek

Robert Hoek

Commercieel technisch adviseur

Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de wens van de klant ga ik elke dag met energie aan het werk. Met mijn jarenlange ervaring in de techniek weet ik onze klanten duidelijk en overzichtelijk te adviseren.

De dynamiek van ons bedrijf vraagt om een hands-on mentaliteit wat goed aansluit bij mijn karakter. Uw vraag is voor mij een positieve uitdaging!