Onze fabrikanten

Selectie

Bij het selecteren van leveranciers en fabrikanten stelt Masterwatt hoge eisen. Onze criteria zijn onder andere:
kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kennis

Elektrisch verwarmen is de kernactiviteit van onze fabrikanten, al minimaal 40 jaar. De focus is voor 100% op elektrisch verwarmen en zullen dat ook blijven doen. De R&D afdelingen van onze leveranciers hebben ook dezelfde focus en volgen de trends op elektrisch verwarmen nauwkeurig en spelen hier op in. Ze hebben zich ruimschoots bewezen op internationale markten.

Kwaliteit

Bijna alle producten worden zowel ontwikkeld als geproduceerd in Duitsland. De producten van Masterwatt voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en alle producten zijn voorzien van certificaten. Zo zijn onze producten onder keurmerken als; CE, VDE, TUV, DIN en GS gecontroleerd en gecertificeerd. Tevens wordt de kwaliteit bewaakt door strenge controle vanuit een kwaliteits managements systeem, dat ook voor, tijdens en na de productie uitgevoerd wordt. De fabrikanten worden periodiek en onaangekondigd gecontroleerd met audits. Dit is een doorlopend proces naar verbetering om zo aan de hoogste kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Betrouwbaarheid

Onze leveranciers hebben zich al lange tijd bewezen in deze markt. Daarmee hebben we naast deskundige partners ook hele betrouwbare partners.

Toekomst

De wereld om ons heen verandert en wij moeten in deze veranderingen meegaan. Door onze producten en adviezen voortdurend te evalueren zullen ook wij meegaan met onze tijd. Op deze manier kunnen we onze producten innoveren en met nieuwe producten en kennis aan uw specifieke wensen voldoen.