specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

Werken bij Masterwatt

Stage en afstuderen

Masterwatt biedt studenten aan het Hoger en Middelbaar Beroepsonderwijs ruime mogelijkheden om binnen ons bedrijf stage te lopen. Op deze manier kun je kennis maken met de praktijk en enorm veel werkervaring op doen.

Gedurende de stageperiode leer je ons bedrijf goed kennen en kun je je profileren als een potentiële medewerker. Je krijgt een grote diversiteit aan taken en opdrachten, waaraan zelfstandig gewerkt kan worden. Uiteraard zullen we ook nauw overleg met de onderwijsinstantie houden, en staan wij garant voor een goede begeleiding gedurende de gehele periode.

Heb je belangstelling in een stageplaats bij Masterwatt? Geef dan aan waar jouw interesses liggen, om wat voor soort stage en om welke periode het gaat. Stuur je vraag naar info@masterwatt.nl.

Vacatures:

Masterwatt heeft momenteel de volgende vactures:

 

 

Advies is ons belangrijkste product

“Naast het leveren van hoogwaardige producten kan Masterwatt u ook uitstekend adviseren. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw- bent u bij Masterwatt aan het juiste adres voor een gedegen advies.”