specialist in elektrisch verwarmen

Sublime PLUS

Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijving van het product. Dit is de omschrijvi...

Simulatie van energieverbruik

Masterwatt is niet alleen leverancier van hoogwaardige producten op het gebied van elektrisch verwarmen, maar voorziet u ook van een uitgebreid en gedegen advies voor uw project.

Onze mensen hebben uitgebreide kennis van installatietechniek en bouwkunde en kunnen u van dienst zijn met verschillende adviezen:

  • Berekening simulatie van energieverbruik voor woning- en utiliteitsbouw
  • EPC-berekeningen,
  • Transmissieberekeningen,
  • Besteksteksten en technisch omschrijvingen;
  • AutoCAD of Revit tekenwerk.

Iedere offerte die bij Masterwatt aangevraagd wordt, wordt voorzien van een uitgebreid advies. Wij geven u inzicht in de energieverliezen van een woning of bedrijfspand, het energieverbruik en de  opbrengsten middels een energiesimulatie.

In deze simulatie schetsen wij het elektrisch energieverbruik van een gebouw, en zetten dit bijvoorbeeld tegenover een situatie wanneer er gas toegepast zou worden. Op deze manier krijgt u een realistisch  en eerlijk inzicht in het te verwachten energieverbruik.

Onze berekeningen zijn gebaseerd op de meest recente normen en rekenmethodieken. Naast de simulaties kunnen wij EPC-berekeningen maken, geschikt voor aanvraag Omgevingsvergunning.

Ook verzorgen wij transmissieberekeningen om het exacte warmteverlies te bepalen en kunnen wij u voorzien van besteksteksten of technische omschrijvingen.

Ook geïnteresseerd in een berekening voor uw project?
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden!

Advies is ons belangrijkste product

“Naast het leveren van hoogwaardige producten kan Masterwatt u ook uitstekend adviseren. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw- bent u bij Masterwatt aan het juiste adres voor een gedegen advies.”

workspace contact offerte NTA8800