Masterwatt product trainingen

Recent hebben we bij Masterwatt onze trainingswand afgerond!
Vanaf nu kunnen we product trainingen geven aan installateurs, waarbij zowel een stuk theorie, als de praktijk aan de orde komt.

Aangezien “elektrisch verwarmen” tussen twee vakgebieden valt, merken wij dat er vanuit beide vakgebieden behoefte is aan trainingen, om de materie te kunnen begrijpen en de producten op de juiste manier te kunnen verkopen en installeren.

Tijdens onze trainingsmiddagen is er voldoende ruimte voor al uw vragen over elektrisch verwarmen!

Geïnteresseerd? schrijf u nu in voor één van de trainingen:

donderdag 5 september van 13:00 – 17:00
donderdag 3 oktober van 13:00 – 17:00

Wilt u zich gratis aanmelden voor een van onze trainingen?
reserveer een plekje via info@masterwatt.nl 

let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Over Masterwatt

Specialist in elektrisch verwarmen. Masterwatt B.V. is dé specialist in elektrisch verwarmen met een groot assortiment aan kwalitatief uitstekende producten. Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van gerenommeerde A-merken uit Duitsland, Italië en andere Europese landen. Wij leveren diverse elektrische afgiftesystemen, zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming en infrarood-panelen. Onze producten zijn voorzien van alle noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Omdat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn geven garantie hierop. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt BV u ook adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid op installatiegebied. Wij kunnen u van dienst zijn bij bouwkundige en installatietechnische vraagstukken.