Wie zijn wij

Bart Alblas

Ik heb 15 jaar ervaring bij diverse vooraanstaande fabrikanten van installatietechnische producten, die zich richten op het verduurzamen van woningen en utiliteitsgebouwen door het toepassen van slimme en innovatieve technische oplossingen. Door de vaardigheden en kennis, die ik heb opgedaan bij deze bedrijven, heb ik uitstekend inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen in deze markt.

Het gebruik van fossiele brandstoffen als energiebron verliest snel terrein, door de hoge mate van CO2-uitstoting. Er moet daarom snel naar schonere en verantwoorde alternatieven gezocht worden. We kunnen door het toepassen van elektrische verwarmingssystemen energiezuinigere gebouwen ontwikkelen. De energie die gebruikt wordt kan duurzaam opgewekt worden door bijvoorbeeld windmolens en zonnepanelen. Concepten als all-electric woningen hebben daarmee echt de toekomst.

Wij willen samenwerken met alle marktpartijen binnen een bouwproces om met elkaar minder- en schonere energie te gebruiken. We leveren niet alleen de uitstekende producten om dit te bereiken, maar kunnen u ook voorzien van een gedegen advies.

Elmer Gouw

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de bouwwereld. Met mijn bedrijf als ontwerper en adviseur in bouwkunde ben ik betrokken bij de afwegingen die men maakt bij het ontwerp van een gebouw, ook op installatiegebied.

De keuzes die gemaakt moeten worden om tot een goed en doordacht ontwerp te komen, zijn enorm belangrijk. Steeds meer aandacht bij deze keuze hierbij is er voor energiezuinigheid en zorg voor het milieu. Het toepassen van duurzame elektrische verwarmingssystemen combineert aan de ene kant energiezuinigheid, en aan de andere kant een hoge mate van comfort.

Masterwatt is de specialist in elektrisch verwarmen. Door de combinatie van onze kennis op het gebied van installaties en op het gebied van bouwkunde kunnen wij onze opdrachtgevers met de beste adviezen op het gebied van energiezuinigheid van dienst zijn.

Neem daarom contact met ons op voor een advies voor uw specifieke vraagstuk!